Horsens,studiaza in danemarca,via horsens,via danemarca,via denmark,vremea in danemarca

Hmmm as vrea sa scriu fara sa ma plang cat de obosita sunt,dar sa te trezesti la ora 8 si sa ajungi abia la 18:00 acasa nu e prea usor.Ce am facut azi?Am intarziat vreo ora la facultate pentru ca mi-am setat gresit alarma,am inconjurat o buna parte din drum din cauza necunoscutului si am cunoscut o parte din colegi.

Ajunsa la facultate,am aflat ca nu ma aflu pe lista de unde imi pot afla Student Number-ul,am rezolvat problema cu ajutorul unui tutor cu care am vorbit in engleza si despre care apoi am aflat ca e roman .Strange,eh? Nu credeam ca intr-o facultate cu 2000 de studenti internationali pot intalni atat de multi romani,si chiar si persoane din Bacau.Wake up..e lumea mica pe aici!In clasa mea de International Sales & Marketing Management am colegi din Spania,Franta,Slovacia,R. Camerun,etc.

Dupa ce ne-am cunoscut am avut e parte de un pranz cu peripetii pentru ca nu am mancat la cantina si am fost la REMA 1000, un supermarket din apropiere pentru a-mi lua lasagne pe care sa le fac la cuptorul cu microunde din facultate…initiativa  reusita si chiar gustoasa!

Acum ar fi trebuit sa fiu la City Tour cu cei de la VIA,dar am ales sa stau in pat cu o punga de Tortillaz chips,muzica buna si poate si un serial pentru ca am cam ramas in urma,iar vremea nu prea e prietenoasa.

Imagine

Imagine

Meet me and my colleagues in our way to Kamchatka(campus)

Imagine

Lunch break or photo break(Camerun,Slovacia,R.Moldova,Romania,Bulgaria)

Imagine

Finally home!!! 11B rullz

3 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *