hotel dumbrava bacau

Tu de cate ori ai fost la Dumbrava?

Si nu, nu ma refer la nunti de poveste, botezuri colorate sau majorate rebele ci, doar sa-ti oferi clipe de relaxare, uitand de zgomotul orasului.  Toate astea au loc chiar in buricul targului, pe terasa Hotelului Dumbrava, unde poti incerca preparate delicioase intr-o atmosfera de poveste, ca in ‘Dumbrava minunata’. Am mai avut ocazia sa merg in acest loc, dar evenimentul relansarii terasei Hotelului Dumbrava, precum si sarbatorirea celor 15 ani a fost unul deosebit.

La aniversarea celor 15 ani de Dumbrava,  Managerul Hotelului Dumbrava- Dl. Silviu Nedelcu a dezvaluit bacauanilor noutatile Hotelului Dumbrava pentru a oferi o experienta de neuitat clientilor:

  • Terasa extinsa-  s-a cumparat si casa de langa hotel
  • Parcare subterana
  • Rooftop Pool
  • Zona Spa
  • Sala noua de evenimente
  • +43 camere noi

Eu una de-abia astept sa se puna in aplicare planul si sa-l testez pe pielea mea. Serviciile de inalta calitate vor atrage bacauani, precum si cei de imprejur, care aveau nevoie de asa ceva.
 Aniversare 15ani Hotel Dumbrava (C) Liviu Terinte 2016  hotel dumbrava bacau, marian bratu chef

In timp ce descopeream pasiunile bloggeritelor Nicola Anisca , Deea Hutu , Evelinne , Irina Bacaoanu, gustam din preparatele Chef-ului Marian Bratu: purcelus la protap, creveti, piept de rata si multe alte sortimente de carne pentru a fi pe gustul tuturor. Suna bine,nu? Nici nu stiu cum sa mai descriu diversele deserturi sau prezenta cramelor NoMiBo, Recas, Oprisor, Tohani, Averesti, Vincon, Dealu Mare Urlati, etc. Si acum ma gandesc la paharul de rose din piersicuta de la Cramele Recas recomandat de Somelierul Cristian Bunea.

hotel dumbrava bacau,terasa restaurant dumbrava
P204 (20MB) Aniversare 15ani Hotel Dumbrava (C) Liviu Terinte 2016

 

relansare terasa Dumbrava, aniversare 15 ani Dumbravahotel dumbrava bacau, restaurant dumbrava bacau

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *