Posts

mircea dinescu vin, 10 ani de selgros bacau

Cu ocazia aniversarii celor 10 ani de Selgros Bacau,  retailer-ul european de tip Cash&Carry a oferit bacauanilor ceva diferit timp de 3 zile. Fiind un eveniment important in oras, comunitatea bloggeritelor din Bacau a fost invitata sa participe si sa imparta cu ceilalti cele petrecute.

Evenimentul a gazduit invitati speciali precum:

  • Adrian Pop, master chef10 ani de selgros bacau
  •  Sergiu Nedelea, somelier cu peste 20 ani de ani experientaSergiu nedelea somelier
  • Daniel Relenschi, pictor recunoscut la nivel international pentru unicile sale tablouri 3Dpictura 3d in romania, 10 ani de selgros bacau
  • Mircea Dinescu a lansat exclusiv pentru Selgros vinul Fifi disponibil in variantele Fifi en rose, Fifi ca zapada si Fifi capra neagra.

Totodata, echipa organizatoare si-a rasfatat clientii Selgros cu degustari de vin si alte aperitive din partea numeroaselor firme precum: Cricova, Crama Oprisor, Crama Girboiu, Cotnari, Halewood, Zarea,  Leerdammer, Castello, Ile de France camembert, Dulcetica mamei si multe altele.

Cursurile de vin sustinute de somelierul Sergiu Nedelea,  dar si spectacole gastronomie si vin cu Adi Pop, Marian Bratu & Sergiu Nedelea au incantat papilele gustative ale spectatorilor. Statuiile vii si tablourile Geaninei Ivu inspirate din folclorul romanesc au fost alte atractii ale evenimentului 10 ani de Selgros Bacau. Tiriac Auto a invitat bacauanii la un test drive ale masinilor Mercedes-Benz, Ford, Land Rover, Jaguar, Hyundai, Mitsubishi, etc.

somelier, 10 ani de selgros bacau geanina ivu picturi, 10 ani de selgros bacau

Baietii de la Bar Events au dat gust evenimentului prin cocktail-uri delicioase si…creative. Pentru a ne potoli foamea, ne-am oprit la standul ‘TCE 3Brazi’, unde am degustat delicioasele lor preparate BIO ‘directe de la ferma’.

TCE 3Brazi, 10 ani de selgros bacau

10 ani de selgros bacau

10 ani aniversare selgros  DSC_1062
10 ani de selgros bacau  10 ani de selgros bacau

comunitatea bloggeritelor, 10 ani de selgros bacau

Multumiri speciale:

Irina Stănciuc- District Manager si Daniel Herciu –Șef Departament Relaţii cu clienţii